• Nieuws

 • Speellijst

 • Boekingen

 • 03-06-22 OPTREDEN ! OPTREDEN ! OPTREDEN !

  Terwijl velen denken dat ik niet veel doe ben ik best veel aan het spelen. Ga maar eens kijken naar de "SPEELLIJST". Ik speel op velerlei locaties, alleen of in line-up, in cafés en grotere zalen of terreinen, we trekken ons overal uit de slag. Het is leuker dan ooit, door de ervaring van jaren en het contact met het publiek. Bovendien gaat het snel vooruit en is het snedig en bot en scherp tegelijkertijd. De mensen zeggen overal "Er mag niks meer de dag van vandaag, ge moogt niks meer zeggen" maar ik vind dat dat zeer goed meevalt. Niks leuker als dingen van de minder ernstige kant te bekijken en er samen mee te lachen. Tot Ziens.


  03-06-22 WINKEL

  Er is nog van alles te koop uiteraard. Iets kopen kan bij optredens. Veel gevraagd is het boekje "DE BESTE ONE-LINERS 2". Nog niet zolang uit en ideaal voor wie wat meer tijd nodig heeft om mijn grappen te snappen. Om te lezen op de trein, op toilet, op het werk, in uw bed. 280 one-liners in 1 handig zakformaat, met tekeningen van Bart Vantieghem. A one-liner a day keeps the doctor away. Kost 15 euro. Verder is de CD "DEPRESSIEF " nog te koop, alsook "GREATEST HITS", allemaal aan democratische prijzen.


  03-06-22 "ONNOZELE LIEDJES"

  Voorlopig zit er niks speciaals in de pijplijn. Voor volgend jaar wil ik mijn nieuwe liedjes uitbrengen op een CD of LP of lanceren via YouTube, we zullen zien. De plaat heet "ONNOZELE LIEDJES" . De nummers zijn al geschreven, ik zoek nog een producer om ze op te nemen. Het zijn komische liedjes. Perfect gezongen zal het niet zijn. Een greep uit de titels : "PARALYMPICS" "BOMPA WIL NIET DOOD" "EEN SLAG ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN" "THOMASKE BOOS" "VERSOEPEL MIJ" "DE PODOLOOG" "TREES OBEES" "MORGEN KOMT DE KUISVROUW"